Velkommen til helse- og velværehelg!

VESTLIA RESORT 6. - 8. SEPTEMBER 2019

Unn deg en flott helg i september på Vestlia Resort, Geilo. Helgen byr på masse inspirasjon, nyttige foredrag og god mat. Dette blir en helsebringende helg med trening for både kropp og sinn!

PRIS:
Ikke abonnent: 
Kr 3350,- per. person i delt dobbeltrom, suiter eller leiligheter
Abonnent: Kr 3200,- per. person i delt dobbeltrom, suiter eller leiligheter

TILLEGG for enkeltrom: Kr 400,- per. døgn

 

SPENNENDE FOREDRAG, TRENING OG VELVÆRE

runde-bilder_bruk-quick-selection.png

Audun Myskja

Ungdomskilden 

Myskja vil fortelle deg om hva du kan gjøre i hverdagen for å styrke åndedrettet og styrke, helse og glede. 

Han berører blant annet temaene; Ti ting du bør gjøre hver dag  // Evig ungdom? Et enkelt program // Trening: Hva virker? Øvelsene som gir maks effekt med minimum tidsbruk! // Foryngende mat = forebygge kronisk betennelse: Hva må du vite? Hva må du gjøre? Og mange flere. Audun Myskja er overlege og spesialist i allmennmedisin. Myskja holder en rekke kurs og foredrag i inn- og utland og har vunnet flere priser, blant annet Den norske legeforeningens Kvalitetspris. Han har skrevet 22 fagbøker, blant annet boken «Ungdomskilden» og «Pust».

Det blir mulighet for å kjøpe Auduns bøker denne helgen.

Ingrid.png

Ingrid kristiansen

Spennende treningstimer

I løpet av helgen vil vi by på mange spennende treningstimer innen forebygging og god helse. Det blir blant annet yoga og vanngymnastikk. I tillegg vil det bli stavgangstrening med Ingrid Kristiansen. Treningene består av stavgangs instruksjon med påfølgende lett trening. (NB: For gågruppe/stavgangsgruppe med Ingrid Kristiansen kommer et tillegg i prisen på kr 300. Prisen inkluderer leie av staver)

spa.png

Velvære

Nyt hotellets fasiliteter

Vestlias prisvinnende spa er stedet du vil være etter en dag i fjellet. Der kan du oppleve en verden av velvære. Inngang til spa er kr. 100,- per dag, men gratis dersom du har bestilt en behandling.

I tillegg har Vestlia Eventyrbadet med et 20-meters svømmebasseng og boblebad. Inngang til Eventyrbadet er inkludert i prisen.

På lørdagen vil det også bli arrangert en guidet fjelltur.

 

 
helse.jpg

HOTELLET

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter.

Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til flotte leiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

Hotellet har et eksklusivt spa- og treningssenter, moderne konferanselokaler med en hovedhall på hele 600 kvm, en hyggelig restaurant, en bar, og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger.

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til et deilig opphold hos oss på Vestlia Resort.

 

 

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

kyolic.png
ester c.png