Unn deg en flott helg i september på Vestlia Resort, Geilo. Helgen byr på masse inspirasjon, nyttige foredrag og god mat. Dette blir en helsebringende helg med trening for både kropp og sinn!

 

SPENNENDE FOREDRAG, TRENING OG VELVÆRE

runde-bilder_bruk-quick-selection.png

Ungdomskilden

Audun Myskja

Ungdomskilden 

Myskja vil fortelle deg om hva du kan gjøre i hverdagen for å styrke åndedrettet og styrke, helse og glede. 

Han berører blant annet temaene; Ti ting du bør gjøre hver dag  // Evig ungdom? Et enkelt program // Trening: Hva virker? Øvelsene som gir maks effekt med minimum tidsbruk! // Foryngende mat = forebygge kronisk betennelse: Hva må du vite? Hva må du gjøre? Og mange flere. Audun Myskja er overlege og spesialist i allmennmedisin. Myskja holder en rekke kurs og foredrag i inn- og utland og har vunnet flere priser, blant annet Den norske legeforeningens Kvalitetspris. Han har skrevet 22 fagbøker, blant annet boken «Ungdomskilden» og «Pust».

Det blir mulighet for å kjøpe Auduns bøker denne helgen.

Ingrid.png

Spennende treningstimer

Ingrid kristiansen

Spennende treningstimer

I løpet av helgen vil vi by på mange spennende treningstimer innen forebygging og god helse. Det blir blant annet yoga og vanngymnastikk. I tillegg vil det bli stavgangstrening med Ingrid Kristiansen. Treningene består av stavgangs instruksjon med påfølgende lett trening. (NB: For gågruppe/stavgangsgruppe med Ingrid Kristiansen kommer et tillegg i prisen på kr 300. Prisen inkluderer leie av staver)

SStrømstad_84.JPG

Ingrid Kristiansen

NB: For gågruppe/stavgangsgruppe med Ingrid Kristiansen kommer et tillegg i prisen på kr 300. Prisen inkluderer leie av staver)

YOGA OG RELAX

Det blir flere spennende treningstimer. Har du ikke prøvd Yoga før? Da kan du prøve det på Vestlia.

Yoga er godt for kropp og sjel, og er avspenningstimer med fokus på pust og bevegelighet. I tillegg så setter vi opp timen «Relax».

RELAX - avspenning i hverdagen. Det kan oppstå smerte i musklene dine uten at du nødvendigvis har skadet deg. Kroppen vår er som en bil og musklene er motoren, motoren trenger vedlikehold og service. På denne timen vil du få en liten service-sjekk. Det finnes enkle metoder på å pleie kroppen sin, dette med hjelp av noen enkle øvelser og bruk av foamroller og baller. Passer for alle nivåer og varer i 45 min.

til nettsiden.jpg

Yoga og Relax

spa.png

Velvære og hjernetrim

Velvære

Nyt hotellets fasiliteter

Vestlias prisvinnende spa er stedet du vil være etter en dag i fjellet. Der kan du oppleve en verden av velvære. Inngang til spa er kr. 100,- per dag, men gratis dersom du har bestilt en behandling.

I tillegg har Vestlia Eventyrbadet med et 20-meters svømmebasseng og boblebad. Inngang til Eventyrbadet er inkludert i prisen.

På lørdagen vil det også bli arrangert en guidet fjelltur.

Anne Gaathaug

Anne Gaathaug er forlagssjef i Gloria forlag og er selve “Quizdronningen”. Hun vil lede oss gjennom morsom quiz og kahoot. Passer for alle.

anne_nettside.jpg

Anne Gaathaug

Anne er konferansier for helgen og vil gi oss god hjernetrim med quiz og kahoot.

Vinkurs

På fredagen vil vi sette opp vinkurs med sunne viner, fokus på økologisk/ biodynamisk og viner med lavt kaloriinnhold. På lørdagen setter vi opp vinkurs med deilige høstviner. Kurset koster 250 kr per person.

PAL-7875.jpg

Vinkurs

 

PRIS

Ikke abonnent: Kr 3350,- per. person i delt dobbeltrom, suiter eller leiligheter
Abonnent: Kr 3200,- per. person i delt dobbeltrom, suiter eller leiligheter

TILLEGG for enkeltrom: Kr 400,- per. døgn

 

 
helse.jpg

HOTELLET

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter.

Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til flotte leiligheter i en varm og komfortabel lodgestil.

Hotellet har et eksklusivt spa- og treningssenter, moderne konferanselokaler med en hovedhall på hele 600 kvm, en hyggelig restaurant, en bar, og en flott bankettsal som er perfekt for bryllup og andre spesielle anledninger.

Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen til et deilig opphold hos oss på Vestlia Resort.

 

 

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE