Velkommen til helse- og velværehelg!

FARRIS BAD 21. - 23. JUNI 2019

Unn deg en flott helg i juni på Farris Bad, Larvik. Helgen byr på masse inspirasjon, nyttige foredrag og god mat. Dette blir en helsebringende helg med trening for både kropp og sinn!

EARLYBIRD-PRIS FØR 1. FEBRUAR 2019:

Pris for helgen er kr. 2990 om du melder deg på innen 1. februar. Prisen gjelder per person i dobbeltrom eller større. Les mer her

PRIS VED PÅMELDING FRA OG MED 1. FEBRUAR 2019:

Ikke abonnent: Kr 3350,- per. person i delt dobbeltrom eller større.

Abonnent: Kr 3200,- per. person i delt dobbeltrom eller større

TILLEGG for enkeltrom: Kr 400,- per. døgn

 

SPENNENDE FOREDRAG, TRENING OG VELVÆRE

ingvard-legefrakk.png

Ingvard Wilhelmsen

Sjef i eget liv
Hvordan kan vi best takle press, omstillinger, risiko og usikkerhet?

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Ingvard Wilhelmsen tar opp våre holdninger til grubling og bekymring, liv og død, usikkerhet og risiko. Han er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i over 20 år drevet en liten Hypokonderklinikk. Ingvard har skrevet fem bøker, bl.a. "Livet er et usikkert prosjekt", "Sjef i eget liv", "Kongen anbefaler" og "Det er ikke mer synd på deg enn andre".

yoga.png

Spennende treningstimer

I løpet av helgen vil vi by på mange spennende treningstimer innen forebygging og god helse. Det blir blant annet yoga og bevegelighetstrening. Yoga er bra for kropp og sjel, og kan være med på å styrke immunforsvaret. Du vil lære enkle og klassiske yogaøvelser for hele kroppen.

spa_farris.png

VELVÆRE

Nordens vakreste SPA

Farris Bad har Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Hver dag virvler friskt kildevann fra 55 meters dyp inn i vår kildevannsgrotte – næringsrikt, helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise gjennom de rensende morenemassene under Bøkeskogen og inn til Farris Bad. Her vil du finne ytre og indre ro. Som deltaker får du spesialpris på inngang til spa på kr 195. Dette inkluderer bruk av badstuer, kald kulp, eventbasseng, kildevannsgrotte, boblebad, spalounge, treningsrom, samt leie av badekåpe og slippers. VEL

 

 
deluxe-1.jpg

HOTELLET

Farris Bad nyter en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik. Med én fot på land og én fot i vannet er det unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt i nordisk sammenheng.

100.000 år med istid formet morenen som Larvik og Norges største bøkeskog hviler på. For 10.000 år siden trakk isen seg tilbake, og vannet sildret gjennom steinmassene og samlet seg til en renset, næringsrik kilde. I 1843 etablerte Karen Linaae det første badet på denne kilden. I 1880 stiftet Dr. Ingebrigt Holm et nytt bad. Hit kom Ibsen og Bjørnson, Lagerlöf og Hamsun. Her bodde de, her badet de, her danset de. Og snart var det boblende, helsebringende vannet fra Larvik kjent over hele Europa.

Farris Bad som egennavn er historisk og stedet er fortsatt det samme. Det mektige havet slår fortsatt inn på deres strender – og kilden er den samme. 5. mars 2009 åpnet Farris Bad spahotell med 176 rom og suiter, 2500 kvm spa og konferansefasiliteter for opptil 400 personer.

 

 

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

kyolic.png
ester c.png