Unn deg en flott helg i juni på Farris Bad 21.-23. juni i Larvik. Helgen byr på masse inspirasjon, nyttige foredrag og god mat. Dette blir en helsebringende helg med trening for både kropp og sinn!

 
Erlend Elias.jpg

NYHET: Møt Erlend Elias!

På lørdagskvelden blir det bokbad med Erlend Elias og den nye boken hans: «Erlend Elias – fra Tysfjord til Tigerstaden»
Bokbadet er ledet av dyktige Anne Gaathaug! Du vil også få mulighet til å sikre deg boken med en personlig hilsen!

 
ingvard-legefrakk.png

Spennende foredrag

Ingvard.jpg

Ingvard Wilhelmsen

Ingvard, kjent som “hypokonderlegen” skal holde sitt humoristiske innlegg

Sjef i eget liv

Hvordan kan vi best takle press, omstillinger, risiko og usikkerhet?

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Ingvard Wilhelmsen tar opp våre holdninger til grubling og bekymring, liv og død, usikkerhet og risiko. Han er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri.

Yngvar_nettside.jpg

Yngvar Andersen

Yngvar vil holde både foredrag og treningstimer

Kom i form med minst mulig innsats

Yngvar Andersen, kjent fra NRK, har jobbet med trening og livsstilsendringer i over 20 år. Han vil at vi skal senke terskelen for hva vi kaller trening. Bruker du 5, små minutter daglig på en minitreningsøkt vil det ha stor effekt, både på kort og lang sikt! I dette foredraget får du Yngvars beste råd for å komme i gang – og å fortsette med treningen din.

Yngvar vil også holde foredraget «Skru til littegrann» hvor han snakker om hvordan vi med enkle grep kan ta et eller flere skritt oppover formskalaen.

blob

Marianne Rømen

Marianne brenner for hva vi selv kan gjøre for å holde oss friske så lenge som mulig!

Hold deg frisk!

Hva kan jeg gjøre for å holde meg frisk? Marianne Rømen holder foredrag om hvordan kosttilskudd kan bidra til bedre helse, og vil gi tips til vedlikehold av helsen ved vanlige sykdommer. Hun gir ingen fasit for den enkelte, men åpner opp for refleksjoner rundt egen helse. Her får du tips til hvilke muligheter du har, samt konkrete verktøy, for å holde deg sunn og frisk så lenge som mulig. Foredrag er levert av Medica Natumin, som er en av våre samarbeidspartnere.

Marianne Rømen er Homeopat MNHL og Gestalt coach NGI.

yoga.png

Bra trening

I løpet av helgen vil vi by på mange spennende treningstimer innen forebygging og god helse.

Yngvar trene.jpg

Yngvar Andersen

Yngvar vil holde treningstimen “hverdagssterk”, samt utetrening i Bøkeskogen i Larvik.

Hverdagssterk

Yngvar setter sammen ulike korte og nyttige småprogram for alle deler av kroppen. Du får med deg øvelser du kan ta med deg hjem, og konkrete forslag program som styrker/hjelper på knær, rygg, skuldre og resten av kroppen.

I tillegg blir det tur til Bøkeskogen i Larvik. Vi går i nydelige omgivelser og stopper opp på vakre steder for å gjøre øvleser i noen minutter før vi går videre til neste stopp. Passer for alle.

YOGA OG RELAX

Det blir flere spennende treningstimer. Har du ikke prøvd Yoga før? Da kan du prøve det på Farris Bad.

Yoga er godt for kropp og sjel, og er avspenningstimer med fokus på pust og bevegelighet. I tillegg så setter vi opp timen «Relax».

RELAX - avspenning i hverdagen. Det kan oppstå smerte i musklene dine uten at du nødvendigvis har skadet deg. Kroppen vår er som en bil og musklene er motoren, motoren trenger vedlikehold og service. På denne timen vil du få en liten service-sjekk. Det finnes enkle metoder på å pleie kroppen sin, dette med hjelp av noen enkle øvelser og bruk av foamroller og baller. Passer for alle nivåer og varer i 45 min.

til nettsiden.jpg

Yoga og Relax

spa_farris.png

Velvære og hjernetrim

Farris Bad har Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Hver dag virvler friskt kildevann fra 55 meters dyp inn i vår kildevannsgrotte – næringsrikt, helsebringende. 20 år bruker vannet på sin reise gjennom de rensende morenemassene under Bøkeskogen og inn til Farris Bad. Her vil du finne ytre og indre ro. Som deltaker får du spesialpris på inngang til spa på kr 195. Dette inkluderer bruk av badstuer, kald kulp, eventbasseng, kildevannsgrotte, boblebad, spalounge, treningsrom, samt leie av badekåpe og slippers.

Anne Gaathaug_Forlagssjef Gloria Forlag_Foto May B. Langhelle.jpg

Anne Gaathaug

Anne er konferansier for helgen og vil gi oss god hjernetrim med quiz og kahoot.

Anne Gaathaug er forlagssjef i Gloria forlag og er selve “Quizdronningen”. Hun vil lede oss gjennom morsom quiz og kahoot. Passer for alle.

 

Vinkurs

Vi setter opp vin i deilige sommerviner. Det blir smaking av forskjellige viner som rose, hvit og musserende. Kurs 375 kr per person.

SommelierAaron 600x600.jpg
 

Hvordan står det egentlig til med huden din?

Som vi alle vet, så kommer skjønnhet innenfra. Jabushe Collacen sin autoriserte hudterapeut Marie Oddsson skanner huden for å se ditt kollagennivå. Du vil få svar på hvordan det ser ut i overhuden og lærhuden, og hvor aktiv din hud er. Marie vil også holde et inspirerende foredrag om kollagenets betydning for vakker og sunn hud.

Marie_1544_redigerad.jpg

Marie Oddsson

 

PRIS

Ikke abonnent: Kr 3350,- per. person i delt dobbeltrom eller større.
Abonnent: Kr 3200,- per. person i delt dobbeltrom eller større.
TILLEGG for enkeltrom: Kr 400,- per. døgn

 

 
deluxe-1.jpg

HOTELLET

Farris Bad nyter en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik. 100.000 år med istid formet morenen som Larvik og Norges største bøkeskog hviler på. For 10.000 år siden trakk isen seg tilbake, og vannet sildret gjennom steinmassene og samlet seg til en renset, næringsrik kilde. I 1843 etablerte Karen Linaae det første badet på denne kilden. I 1880 stiftet Dr. Ingebrigt Holm et nytt bad. Hit kom Ibsen og Bjørnson, Lagerlöf og Hamsun. Her bodde de, her badet de, her danset de. Og snart var det boblende, helsebringende vannet fra Larvik kjent over hele Europa.

Farris Bad som egennavn er historisk og stedet er fortsatt det samme. Det mektige havet slår fortsatt inn på deres strender – og kilden er den samme. 5. mars 2009 åpnet Farris Bad spahotell med 176 rom og suiter, 2500 kvm spa og konferansefasiliteter for opptil 400 personer.

 

 

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

kyolic.png
1802_jabushecollacen_silver.png
test4.png
ester c.png