SPENNENDE PROGRAM

 

Fredag: Innsjekk fra kl 16:00 // Vi ønsker velkommen og alle får goodiebags // Aktiviteter, vinkurs og trening // Nydelig middagsbuffet // Morsom Sommer-Quiz eller kveldsyoga.

Lørdag:
Frokost
Foredrag:“Hold deg frisk” med Marianne Rømen
Foredrag: “Sjef i eget liv” med Ingvard Wilhelmsen
Foredrag: ”Kom i form med minst mulig innsats” med Yngvar Andersen
Lunsj
Trening: “Hverdagssterk”, “Cardio dans”, “Pilates” og “Tur til Bøkeskogen”, samt egentid, shopping, spa, badstu og uteaktivitet.
Treretters middag, og standup samt bokbad med Erlend Elias. Vi avslutter med morsom og underholdene "kahoot" med fine premier.

Søndag: Frokost // Utsjekk kl 12:00

 
ingvard_nettside.jpg

Sjef i eget liv

Ingvard Wilhelmsen kjent som “hypokonderlegen” skal holde sitt humoristiske innlegg Han skal fortelle oss om hvordan vi best kan takle press, omstillinger, risiko og usikkerhet! Ingvard,

anne_nettside.jpg

Sommerquiz og lett underholdning

Anne Gaathaug, forlagssjef i Gloria forlag og quizmaster, vil lose oss gjennom helgen med artige skråblikk, quiz og kahoot.

til nettsiden.jpg

Yoga og Relax

Det blir flere spennende treningstimer. Har du ikke prøvd Yoga før? Da kan du prøve det på Farris Bad.

Marie_1778_25cm.jpg

Hvordan står det egentlig til med huden din?

Som vi alle vet, så kommer skjønnhet innenfra. Hudterapeut, Marie Oddsson, og vi inviterer deg til å scanne din hud for å få vite hvordan den egentlig ser ut på innsiden. Du vil få svar på hvordan det ser ut i overhuden og lærhuden, og hvor aktiv din hud er.

Yngvar_nettside.jpg

Kom i form med minst mulig innsats

Yngvar Andersen, kjent fra Nrk Puls, skaL holde foredrag tilpasset deg som ønsker å begynne og trene, og deg som har trent en stund men trenger forbedringer. I tillegg vil Yngvar holde en treningsøkt i den vakre Bøkeskogen i Larvik, samt treningstimer for å gjøre deg “hverdagssterk”.

Spa bassengområde farris-8.jpg

Nordens vakreste SPA

Inngang spa kommer utenom og koster kr 195 og inkluderer leie av badekåpe og tøfler. Spabehandlinger bør bestilles på forhånd til Farris bad på spa@farrisbad.no eller tlf. 33 19 60 00. Priser finner du her: www.farrisbad.no/spa/spabehandlinger

SommelierAaron 600x600.jpg

Vinkurs


Vi setter opp vin i deilige sommerviner. Det blir smaking av forskjellige viner som rose, hvit og musserende. Kurs 375 kr per person.

Erlend Elias.jpg

Møt Erlend Elias

På lørdagskvelden blir det bokbad med Erlend Elias og den nye boken hans: «Erlend Elias – fra Tysfjord til Tigerstaden»
Bokbadet er ledet av dyktige Anne Gaathaug! Du vil også få mulighet til å sikre deg boken med en personlig hilsen!