Program

Unn deg en flott helg i juni på Farris Bad. Helgen byr på masse inspirasjon, nyttige foredrag, trening, nydelig utsikt og god mat.

 
 

Fredag:
Innsjekk fra kl 16:00
Vi ønsker velkommen og alle får goodiebags
Aktiviteter
Nydelig middagsbuffet

Lørdag:
Frokost
Faglig innhold
Lunsj
Trening, shopping og uteaktivitet
Treretters middag
Lett underholdning

Søndag:
Frokost
Utsjekk

Inngang spa kommer utenom og koster kr 195 og inkluderer leie av badekåpe og tøfler. Spabehandlinger bør bestilles på forhånd til Farris bad på spa@farrisbad.no eller tlf. 33 19 60 00. Priser finner du her: www.farrisbad.no/spa/spabehandlinger

Du som deltaker velger selv hvilke aktiviteter som passer for deg å være med på.

 

SPENNENDE FOREDRAG, TRENING OG VELVÆRE

 
ingvard-legefrakk.png

Ingvard Wilhelmsen

Sjef i eget liv
- Hvordan kan vi best takle press, omstillinger, risiko og usikkerhet?

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Ingvard Wilhelmsen tar opp våre holdninger til grubling og bekymring, liv og død, usikkerhet og risiko.

yoga.png

Spennende treningstimer

I løpet av helgen vil vi by på mange spennende treningstimer innen forebygging og god helse. Det blir blant annet yoga og bevegelighetstrening. Yoga er bra for kropp og sjel, og kan være med på å styrke immunforsvaret. Du vil lære enkle og klassiske yogaøvelser for hele kroppen.

spa_farris.png

velvære

Nordens vakreste SPA

Farris Bad har Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling på over 2500 kvm, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte, mineralholdig kilde. Hver dag virvler friskt kildevann fra 55 meters dyp inn i vår kildevannsgrotte – næringsrikt, helsebringende.